VI HAR PUSSET OPP

Etter å ha hatt de samme hjemmesidene i snart 10 år, fant vi ut at det var på høy tid å gjøre noen rydde litt i hjemmet. Resultatet er at sidene våre har blitt litt annerledes å navigere rundt i. For dere som vil laste ned nyhetsgrafikkene våre, kan dere bare trykke på LOGG INN-knappen øverst i høyre hjørne. Da vil dere blir sendt til våre nedlastingsider.

Er det noe annet vi kan hjelpe deg mer, er det bare å ta kontakt med oss på chaten nederst i vinduet, eller bruke skjemaet under.

hvorfor…?

Etter vi har bygget om hjemmesidene våre finner du sakene fra nyhetstjenesten vår på denne siden >>

Du kan selv hente ned dagens værkart ved å logge deg inn på ftp.regner.no med ditt allerede tildelte brukernavn og passord. Ligger ikke kartet klart der, kan du ringe vakttelefonen vår på 22 03 46 46. Denne betjent fram til kl 21.00 på hverdager og søndag.

Du kan bestille en grafikk ved å kontakte oss via kontaktskjeamet eller via chaten du finner nederst i høyre hjørne. Du kan også ringe Per Christian på 90692601.

Er du privatperson kan du benytte kontaktskjemaet som ligger under den grafikken du vil kjøpe. Skriv inn hva du skal bruke den til så er det lettere for oss å svare deg.


Er du bedriftskunde kan du benytte kontaktskjemaet som ligger under den grafikken du vil kjøpe. Skriv inn hva du skal bruke den til så er det lettere for oss å svare deg.


Jobber du i media må avisen eller nettstedet ditt være abonnent hos oss for å kunne benytte grafikken. Du kan lese mer om abonnement her >>

Du kan lese mer om hva du får som abonnent her: Du kan bestille en grafikk ved å kontakte oss via kontaktskjeamet eller via chaten du finner nederst i høyre hjørne. Du kan lese mer om abonnement her >>

Ja, vi er alltid på jakt etter gode medarbeidere. Er du god til å visualisere nyheter, forklare en historie med tekst og tegning, er en rev i HTML-programmering eller en kombinasjon av alt, er det bare  å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under, eller ringe Per Christian på 22 03 46 46 for å slå av en prat.

Fant du ikke svar på det du lurte på, ta kontakt

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, send oss en melding her:
Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Vi vil besvare alle spørsmål så raskt vi kan.

Send oss en melding