Møt grafikkjournalistene

NTB nyhetsgrafikks styrke er summen av våre ansattes kollektive kunnskap. Vi har bred erfaring fra media og kombinerer dette med teknisk-, visuell- og kommunikasjonspisskompetanse. Nyhetsgrafikk er en del av NTB - Norsk Telegrambyrå AS. Redaksjonen består i dag av fem medarbeidere.  Vi kan vise til både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet vårt.

Jonas Taraldsen

Multimediejournalist
Telefon: 22 03 46 44
E-post: jonas(a)ntb.no

Multimediejournalist Jonas Taraldsen startet i Nyhetsgrafikk.no i 2011.
Jonas kom til oss fra jobben som faglærer i webpublisering og webprogrammering. Han har tidligere jobbet som utvikler/designer i Pixmed. Jonas er utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og har en bachelorgrad i mediefag.

Per Andre Omsveen

Multimediejournalist
Telefon: 22 03 46 44‬
E-post: per(a)ntb.no‬

Multimediejournalist Per Andre Omsveen startet i Nyhetsgrafikk.no i 2018.

Per har utviklet apper på oppdrag for SINTEF og har vært med å utvikle appen Digital Shepherd - for sporing av buskap på beite. Per har erfaring med å utvikler nettsider i HTML/CSS/JavaScript. Per er utdannet ved NTNU Trondheim og har en bachelorgrad i informatikk.


Per Christian Evensen Helme

Redaktør
Telefon: 22 03 46 44‬
E-post: pch(a)ntb.no
Per Christian Evensen Helme har til sammen 25 års erfaring fra mediebedrifter.
Han har jobbet som grafikkkjournalist i Dagbladet, som gründer, daglig leder Nyhetsgrafikk.no og nå som redaktør for nyhetsgrafikk.
Han er utdannet grafisk designer og har deltatt i en rekke redaksjonelle utviklingsarbeider i Dagbladet. Per Christian var blant annet med i forprosjekteringen av Magasinet. Han har fått flere nasjonale og internasjonale priser for nyhetsgrafikk, blant annet Malofiej og Society for News Design Scandinavia (SNDS). Han har vært med i juryen for SNDSs avisdesign-konkurranse.

Ta kontakt

Her finner du oss

Send oss en melding